Vi har blitt nominert til pris!

Vestby Sjakklubb er stolte av å kunne melde at vi er nominert til prisen «Årets nykommer» som deles ut under Frivillighetens dag i Oslo den 5. desember. Det er styreleder i klubben, Tore Bahrfod, som har blitt nominert sammen med klubben og blitt plukket ut som en av tre finalister til prisen som deles ut av stortingspresidenten Masud Gharahkhani med medlemmer av regjeringen til stedet under utdelingen. Klubben setter stor pris på nominasjonen. Det er veldig stas å se at tilbudet vårt blir lagt merke til, også utenfor kommunens grenser. 

For Vestby Sjakklubb er det helt nødvendig for tilbudet klubben yter med en frivillig innsats. Utenfor de store byene er det fort gjort at de største fritidsaktivitetene (som f.eks. fotball og håndball) legger mye beslag på det frivillige engasjementet til foreldre med barn i aktivitet. Da er det ekstra gøy å se at sjakklubben klarer å dra i gang et engasjement for sjakk blant store og små i nærmiljøet. I tillegg har støtten vi har fått fra Vestby Kommune og Kulturavdelingen der vært avgjørende for at vi som klubb skal kunne holde et gratis sjakktilbud. 

Tusen takk for nominasjonen. Dette er en nominasjon for hele klubben og alle som deltar på de ukentlige spillekveldene i biblioteket. 

Vi søker forresten etter flere frivillige, så det er bare å gå inn på nettportalen Frivillig.no for å lese mer om hvordan du kan være med å hjelpe til.

Tusen takk!
//Tore, leder 

Vestby Sjakklubb er et initiativ som baserer seg på frivillighet

Ingen ledere i klubben tar ut lønn, honorar eller andre godtgjørelser. Klubben mottok i oppstartsfasen et driftstilskudd fra Vestby Kommune som gjorde det mulig for klubben å starte opp med et gratis lavterskeltilbud i nærmiljøet. Klubben er registrert i Frivillighetsregisteret, og vi bruker den digitale oppslagstavlen www.frivillig.no for å rekruttere nye frivillige til klubben. For Vestby Sjakklubb er det viktig at alle skal få muligheten til å delta i en fritidsaktivitet, derfor  bruker vi nettportalen www.ungfritid.no som det enklere for barn og ungdom å komme seg i aktivitet. Vestby Sjakklubb har også et samarbeid med kommunens ALLEMED-satsning.   

Omtale i Vestby Avis:

Faksimile hentet fra Vestby Avis.

Omtale i Moss Avis:

Faksimile hentet fra Moss Avis.

Omtale på sjakk.no:

Faksimile hentet fra Sjakk.no.