Flott NM-fangst på fjellet

Flere spillere tilknyttet Vestby Sjakklubb har vært i aksjon under årets Landsturnering på Storefjell på Gol i uke 27.

Beste resultat hovedturneringen ble det for Michael Mortensen (f. 2016) som vant klassen mikroputt (for barn født 2015 yngre) suverent. Michael ble også norgesmester i lynsjakk men da klassen miniputt (for barn født 2013 og yngre). Michael er hovedmedlem i sjakklubben Dragen/Dragulf og bi-medlem i Vestby Sjakklubb.

Daniel Arvola (f. 2009) møtte sterk motstand i hovedturneringen og endte til slutt opp med 5 av 9 mulige poeng i klassen junior-A. For Daniel gikk aller best i lynsjakken, der han vant  klasse 3. (lyn-rating mellom 1640 og 1759).

I hovedturneringen så spilte også Sofia, Kosta og Paul Hrituleac som nå også er medlemmer i Vestby. Sofia endte opp med 5,5 av 9 mulige poeng i mikroputt, mens Kosta fikk samme resultat og plassering i klassen miniputt. Paul fikk en tøff start i klasse 4, men kjempet seg til slutt opp til 4,5 av 9 poeng.

Gratulerer så mye til alle. Klubben er stolte over innsatsen på fjellet. Vi gleder oss allerede til høst-sesongen hvor det blant annet skal spilles Vestbymesterskapet i sjakk (9 runder langsjakk) og NM for barn og ungdom på Hamar i november.

Sjakken i Vestby er tilbake i uke 34.

God sommer videre! 

OBS! Takk til Anniken Vestby for flotte bilder. Alle bilder krediteres henne og NSF.

Resultater hovedturnering:

Noen bilder fra vinnerpallen:

Omtale i lokalavisen:

skjermdump_daniel

Litt hyggelig omtale ble det også i Vestby Avis!