Jentesamling med sjakk og pizza

Vi gjentar suksessen fra mars og jentegruppa i Vestby USK har på ny gleden av å invitere alle jenter til en uformell sjakksamling fredag 31. mai klokken mellom klokken 18:00 og 21:00 i Vestby Kulturkvartal.

Arrangementet passer for alle kvinnelige juniorspillere, og andre jenter som er nysgjerrig på sjakk. Man trenger ikke være medlem av noen sjakklubb for å delta. Vi tar gjerne i mot gjester fra andre klubber.

Vi spiller sjakk for gøy (5 runder med 10 minutter på klokka), deler ut litt premier og bestiller opp pizza underveis til de som møter. Man trenger ikke spille i turneringen for å være med på arrangementet. Det er lov å komme bare for å bli kjent med noen av jentene som spiller sjakk i Vestby. Passer for barn og ungdom, uansett nivå. Det er gratis å delta på arrangementet.

Anbefaler reise kollektiv. Toget fra Oslo S bruker 22 minutter og har halvtimesruter. Vestby Kulturkvartal ligger 200 meters gange fra Vestby Stasjon.

Håper vi ses 31. mai!
Hilsen jentegruppa i Vestby USK

Ansvarlig for jentesamlingen:
Maria Snellingen

Ansvarlig for jentegruppa:
Mona Larsen: 
jentegruppa@vestbysjakk.no

Arrangementet er økonomisk støttet av Dronningbrigaden (jente- og kvinneutvalget) i sjakkforbudet. Les mer om deres arbeid på nettsidene sjakk.no 

OBS! Dette arrangementet er ment som et breddetilbud for de som ikke har anledning til å delta på Dronningbrigadens jente- og kvinnesamling under Norway Chess i Stavanger samme helg. Vi oppfordrer alle til å vurdere å delta på samlingen i Stavanger fremfor Vestby. Dronningbrigaden gjør en veldig viktig jobb for alle kvinner og jenter i det norske sjakkmiljøet.

Til påmelding:

Her finner du Vestby Kulturkvartal: